Parterapi 

Jeg tilbyder jer erfaren og professionelle hjælp til parforholdet. I vil ved parterapi ved mig få en dybere indsigt i dynamikken i jeres parforhold og dermed også forståelse og handle muligheder for selv fremtidigt at kunne løse nogle af de dilemmaer og udfordringer i oplever der opstår i jeres samspil som par.

Som parterapeut gør jeg mit bedste for at skabe et godt og trygt rum i parterapien, med plads til åbenhed og tillid for jer. Vi vil undersøge hvad der er godt og hvad der er vanskeligt sammen, hvad
er i gode til sammen og hvad der ikke fungerer – det svære i forholdet.

I alle parforhold er der tidspunkter hvor det er svært, og hvor det vil være en ”sand” ressource, at få øjne på udefra – objektive øjne og ører der lytter og ser, samt upartisk støtter jer som par i at kunne se, mærke, forstå og forandre på det der er udfordrende i jeres samspil - det er den hjælp jeg som erfaren parterapeut kan tilbyde jer som par.

Parforholds temaer kan være:

• Taler du og din partner ofte forbi hinanden?
• Oplever I tit misforståelser eller en følelse af ikke at blive hørt?
• Skændes I om de samme ting igen og igen uden at finde en løsning?
• Er du/I bange for at tage særlige emner op af frygt for konflikt?
• Er nærheden og intimiteten efterhånden svær at finde ind til
• Lever I i højere grad parallelle liv end et liv sammen?

I Parterapi kan i blive bedre til at lytte og til at løse konflikter sammen. I Terapien vil I opleve, at det I siger til hinanden bliver hørt og lyttet til. I samtaleforløbet fokuserer vi på tillid og åbenhed.

Parterapi er en mulighed for at få større bevidsthed om de temaer der skaber konflikter i forholdet, og de handle- og reaktionsmønstre som er nødvendige at forandre på og måske bryde, for at I hver især kan vokse som mennesker og sammen som par.

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid?

Ring eller skriv til mig på telefon 29 93 68 30 eller e-mail terapi@karinkoch.dk