Klientudtalelser


"Nu holder jeg af mig selv som jeg er"

Tina

Kære Karin
Terapien hos dig har givet mig en bevidsthed om nogle ting i mit liv.

Jeg synes, at det er lykkedes dig på ganske få samtaler, at give mig de nødvendige redskaber til , at jeg nu selv kan arbejde videre med den proces det er at respektere, acceptere og holde af mig selv.

Jeg har lige fra vores første samtale følt mig afslappet i dit selskab og haft en følelse af , at du "kender" mig.

Så mange tak for denne gang.
Jeg har været meget glad for vores samtaler.


"Karin har hjulpet mig med at finde ud af rodet og tomheden."

Dianna

Da jeg startede hos Karin, var jeg blevet væk fra mig selv og befandt mig i en kæmpemæssig tomhed og rod, uden at vide hvordan jeg skulle komme ud af det igen. Traumer og belastninger fra livet havde hobet sig op i mig, min hverdag var præget af angst og tristhed, og jeg brugte den smule energi jeg nok i virkeligheden ikke havde, på alle andre end mig selv. Jeg havde svært ved at finde ud af hvordan jeg nogensinde skulle komme til at få det godt. Jeg havde været i andre forløb hvor jeg havde forsøgt at arbejde med mine udfordringer, men det havde desværre ikke hjulpet mig nogen vegne.

Men gennem det sidste 1,5 år er der sket en masse, og jeg er blevet gladere og mere robust. Det har været hårdt, og krævet tid og tårer, men Karin har hjulpet mig med at finde ud af rodet og tomheden, og hjulpet mig med at bane vej ind til mig selv. Arbejdet har været i lag, med op og nedture, men i alt dét, har Karin lyttet til mig, set mig og forstået mig, og jeg har kunne åbne op for emner og traumer, som jeg aldrig troede jeg ville få talt om. Karin har hjulpet mig med at mærke mig selv og mine behov. At tale om mig selv som en person der har værdi og som står ved mig selv, i stedet for en person der er lige meget.

Deri, at elske mig selv. Jeg er blevet bevidst om, hvorfor jeg har haft det som jeg har haft og hvordan jeg kan leve et godt liv på trods af det jeg har med mig. Jeg har hele vejen igennem fået redskaber, som har hjulpet mig på tidspunkter hvor det har været rigtig svært, men også redskaber jeg kan blive ved med at bruge selvom jeg i dag er et rigtig godt sted med plads til mig som både den jeg var og som den jeg er.

Det har været meget ambivalent at skulle sige farvel til Karin, for på den ene side er det en fantastisk fornemmelse at have overstået det kapitel… På den anden side siger jeg farvel til en omsorgsfuld og skarp person, et menneske som jeg har været fuldstændig tryg ved at åbne mig op overfor og som har været en ven i en udvikling der kan mærkes både i mig selv og af folk omkring mig. Uden det jeg har fået her, var jeg ikke nået til der hvor jeg er nu.


"Samtaler hjalp mig ud af stress, depression og angst"

Nadia

Jeg startede i terapi hos Karin Koch November 2015, da jeg blev sygemeldt med stress, depression og angst efter 6 år med stress som var forårsaget af mange ting blandt andet skilsmisse, barnløshed, arbejde, manglende netværk, 2 gange dødsfald som var min mor og stedfar. Så der var rigtig mange ting, som til sidst fik bægret til at flyde over, og måtte erkende at jeg ikke selv kunne klare problemerne selv, og måtte ty til professionel hjælp.

Så igennem mit tidligere arbejde som var i en vuggestue, læste min leder til psykoterapeut, og hun gik på hold med Karin, som hun varmt anbefalede. Så jeg mødte Karin, som er en person som er helt nede på jorden, og utrolig god til at lytte. Hun lagde hurtig mærke til hvordan min krop var helt urolig og min vejrtrækning var kort ikke nede i maven vejrtrækning. Ting som jeg ikke selv kunne se. Jeg vidste bare at jeg havde brug for hjælp, da jeg havde selvmordstanker og følte at hvis der ikke skete nogle ændringer så ville jeg ikke overleve. Jeg var så træt og udmattet. Så jeg var hos Karin 1 gang hver 14. Dag. Mere kunne jeg ikke overskue, da hun havde klinik på Østerbro og jeg boede syd for Roskilde.

Bare det at komme ud af døren var en kamp. Hver gang jeg havde været hos Karin følte jeg mig 1 kg letter, men samtidig var det også utrolig hårdt at åbne op for en masse ting, som jeg bare havde kastet ind på en "reol" men pludselig var der ikke mere plads på den "reol". Så alt det der gjorde ondt skulle bearbejdes. Først forstod jeg ikke helt hvor alvorlig syg jeg var, så da Karin sagde til mig ; Hvis du forsætter med at køre i dette tempo, så ville jeg ende med at få kronisk stress og depression. Det var kodeordet for mig, pludselig gik det op for mig, at det var mig hun talte om og at det ikke var for sjov hun sagde det. Så da sessionen var overstået og skulle hjem, fik jeg angstanfald, jeg rystede, var svimmel, hjertebanken, hyperventilerede. En ordentlig tudetur da jeg kom hjem.

Jeg gik hos Karin i et år, og hun har hjulpet mig så utrolig meget, jeg ville ikke havde noget så langt i dag hvis det ikke var for hende, det er så vigtigt at man finder en terapeut som man har en god kemi med. Jeg har stadig mine kampe med angst, men har lært hvornår jeg skal sige fra, og lytte mere til mig selv og min krop. Så jeg har brug for pauser i min hverdag, og brug for timer for mig selv så jeg kan få ro.

Jeg lytter til meditation musik næsten hver dag når jeg husker det, det glipper stadig med hukommelsen, men ikke som da jeg startede. Jeg har en fantastisk forlovet som også har været en utrolig stor støtte, og stadig er. Tingene bliver aldrig som de var før jeg blev ramt med stress, depression og angst. Men jeg føler at jeg er kommet så langt og accepteret at tingene ikke bliver som før. Det er nok det sværeste i sådan en process, det er at acceptere at du er syg, og har brug for hjælp, og at man aldrig bliver den samme som før. Men det har også gjort mig stærkere på så mange måder. Så jeg vil gerne takke dig Karin for at have hjulpet mig igennem min sygdom.

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid?

Ring eller skriv til mig på telefon 29 93 68 30 eller e-mail terapi@karinkoch.dk